www.manorstyle.se
Måttbeställda möbler från Manorstyle

Låt oss designa och bygga din drömmöbel!

Ibland är det svårt att hitta den perfekta möbeln, oavsett om det beror på att allt annat i rummet är antikviteter eller för att det måste ha särskilda detaljer eller mått – då kan vi hjälpa dig. Du är varmt välkommen att diskutera dina behov med oss och vi kommer att hjälpa dig med råd och rekommendationer om så behövs. Du kommer få detaljerade ritningar för varje produkt och om de behöver justeras för vi en diskussion med dig & med våra professionella hantverkare, vilka du får godkänna innan några ändringar görs.Detta är en självklar service som alltid ingår.

Skräddarsydd design

Eftersom varje möbel görs från grunden, kan vi skapa i princip vad som helst du vill ha från en panel bibliotek till ett fullt utrustat sovrum eller walk-in-closet, från den mest glamorösa av fanerade cocktail skåp till den enklaste av rustika långbord.

Vår designer

Vi har fått en ny leverantör på unika måttbeställda möbler i trä, sten och polysterin. Du önskar och vi levererar - ja det kostar men det är så underbar kvalitet och du kan följa processen! Nej de här möblerna görs inte i England och designern är svensk! Vilket underlättar för Dig och oss då vi kan låta dig få informationen direkt från hantverkaren utan att vi översätter. Leveranstiden varierar beroende på arbetsbelastning och produkt men räkna med minst 5 månader.

Vår designer kan ändra befintliga konstruktioner, skala upp dem, skala ned dem eller skapa en bit från grunden för att passa in i ditt hem. Det kan vara möbler i trä, i sten eller för att få identiska replikationer som stämmer i färg med redan befintliga antikviteter– polysterin.

Kontakta oss idag på +46 070-45 47 465 eller themanorstyle@gmail.com för att få reda på hur vi kan skapa skräddarsydda möbler för just dig.

Måttbeställda och specialbyggda möbler

Special och måttbeställda möbler är tyvärr inte möjliga att returnera och köpet går inte att ångra. Att din möbel är specialbeställd betyder att du fått den antingen måttanpassad, färganpassad eller klädd i önskat tyg och att den handbyggts just för dig och de byggs då antingen av vår egen designer eller av någon av våra tillverkare, i England eller Filippinerna för din räkning. Det innebär att du i princip kan beställa precis den möbel du önskar, vi sänder över dina önskemål och får en skiss eller liknande tillbaka. Med skissen får du en offert och om denna godkänns av dig, så görs beställningen. 

Vi tar en handpenning om 50% i förskott och resterande faktureras efterleverans.

Godstransporter

 Ta dig tid att inspektera alla fraktade möbler objekt noga för att hitta eventuella skador som kan ha uppstått under transporten och kontakta oss omedelbart. Anspråk angående fraktskadade objekt måste göras inom 7 arbetsdagar. Tyvärr anspråk på fraktskador som inkommer efter 7 arbetsdagar inte accepteras och är inte returnerbara. 

Felaktiga leveranser

 Om nu av någon anledning din möbel inte levereras i rätt storlek,färg eller detaljer enligt din beställning så byter vi naturligtvis ut det utan kostnad. Vänligen kontakta oss omedelbart om detta händer så att vi kan ersätta din möbel snabbast möjligt. 

Leveranstider

Det tar minst 12 veckor att bygga en möbel och sedan tar frakten mellan 3-6 veckor. Om du är osäker på om det du beställer kommer att passa så kontakta oss så hjälper vi dig till en bra lösning. Manorstyle gör allt för att få dina möbler levereras i tid och på ett säkert sätt. Men ibland uppstår omständigheter utanför vårkontroll som kan resultera i en försening i produktionen eller leveransen av dina möbler. Vi gör vårt bästa för att ge så exakta leveranstider som möjligt,men beräknade ledtider är aldrig en garanti för ett specifikt leveransdatum. 

Våra möbler

är tillverkade av mahogny, idegran eller special träslag om du så önskar, men även sten eller polysterin om det är den optimala lösningen. Trä är ett naturmaterial och färgen på det varierar, det är skickligt handsnidat och byggda av möbelsnickare i England, Middlesex eller i Filippinerna. Dessa möbler är konstruerade utan bultar eller mekaniska processer. Några möbler går att demontera och är konstruerade så att de lätt kan monteras och få högstabilitet.Alla möbler provmonteras före leverans. Färger och lacker appliceras för hand och får sedan en konstnärlig slitning för att likna ett naturligt slitage & antik finish. Allt underarbete görs noggrant och klädda möbler är omklädningsbara, allt för att dessa möbler ska hålla så att de kan komma att bli framtidens antikviteter.

Trä är ett levande material

Det finns inte två träbitar som ser exakt lika dana ut. Trä reagerar på fluktuationer i luftfuktighet (precis som trägolv och trähus),där med kan möbler expandera och krympa över tiden och under året beroende på klimatet. Observera att graden av luftfuktighet eller torrhet i ditt hem kan orsaka splittring och förändringar i färgen som inte påverkar möbelns hållbarhet eller kvalitet och ska inte betraktas som ett fel. Ojämnheter i möblernas i finish inte betraktas defekter, utan de är avsiktliga och alla möbler inspekteras noggrant före leverans. Vi vet att du kommer att vara mer än nöjd med de möbler du köper från oss och vi hjälper dig gärna att hitta just den möbel du söker.